macacieocka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Návrat k písaniu

Nedávno sa ma jeden človiečik opýtal, či nechcem začať písať blog v angličtine, že by mi ju to pomohlo zlepšiť.. To mi pripomenulo, že ja vlastne aj niekde nejaký ten blog mám, síce len v slovenčine, len si už nepamätám kde, ani len prihlasovacie údaje..

Myšlienku písať blog v angličtine som hneď zavrhla, predsa len písať moje obľúbené zložité vetné konštrukcie v angličtine si ani zďaleka netrúfam. Niežeby som ju mala až takú zlú, celkom dobre sa dorozumiem, ale na literárne veľdiela to jednoducho nestačí (ok, som si vedomá, že ani toto si to označenie nezaslúži) a ja nechcem prípadného čitateľa obťažovať vetnými konštrukciami a lá päťročné dieťa.

No, aby som sa dostala k pointe tejto úvahy, myšlienka opätovného písania sa mi zakorenila v hlave a nahlodávala môj mozog úspešne niekoľko dní, tak som sa dnes v práci (ako čerstvo zamestnaná osoba, ktorá sa ešte stále len zaúča a tým pádom má na práci menej než málo po väčšinu dňa - hoci to ma neteší ale skôr ubíja) rozhodla vykonať trošku tej detektívnej práce a vypátrať svoj niekdajší, časom zaprášený a zabudnutý blog a priviesť ho späť k životu.

A hádajte čo!

Podarilo sa! :)

Dokonca som si spomenula aj na prihlasovacie údaje (toto je jeden z mála prípadov, kedy sa oplatí používať stále tie isté 3 varianty dookola po niekoľko rokov) a vu a lá som tu zas. :)


Čo ma kedy napadlo a "hodila som na papier" | stály odkaz

Komentáre

  1. a mňa napadá
    vu-velkam :D
    publikované: 05.12.2011 15:36:34 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014