macacieocka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aká som...

Hanbím sa za seba...normálne regulérne sa hanbím:)

Tak si sedím večer pri počítači a dumám nad tým, že prečo som tak strašne lenivá a za nič na svete sa nedokážem donútiť učiť sa. A len hľadám a hľadám zámienky, aby som sa do toho nemusela pozrieť a môj čas sa pomaly ale isto kráti. Teda presnejšie čas zostávajúci do skúšky. Však aj teraz...namiesto spania si tu vypisujem svoje úžasne múdre a zaujímavé úvahy J

Normálne by som mala začať so sebou niečo robiť. To je jedno, že teraz prežívam jednu z najväčších dilém vo svojom živote. Určite ako poznám TÝCH TAM HORE, mi toho ešte riadne nadelili. To aby som sa nenudila. Ja viem... Asi sa konečne prestanem sťažovať, že mám nudný život a možno príde vytúžený pokoj. No len aby som potom zas nezatúžila po dobrodružstve. Veď áno.. ja jednoducho milujem adrenalín. Inak by som sa každý utorok a štvrtok nenechala mlátiť na tréningoch a neuvažovala, aké by to bolo skočiť si s padákom.

Ale vonku je tak nádherne a ťažko sa sedí doma nad knihami. (to aby som mala čím ospravedlňovať samú seba pred sebou). A ja si vždy poviem, veď je ešte čas, to sa stihneš naučiť a veľké ...! Ale aj tak je sranda, že čím viac som sa učila na skúšky tým menej to pomohlo...práve naopak :)

Asi už pojdem predsa len spať. Ráno sa chtiac nechtiac budem musieť vrhnúť do učenia. Ťažký to údel študenta...


Čo ma kedy napadlo a "hodila som na papier" | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    nech sa dari, vzhladom k tomu, ze riesim obdbobne a dopada to obdobne nic ine mi neostava mudre povedat :)
    publikované: 03.06.2008 01:37:25 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nič si z toho nerob.... :)
    takých nás je xy :))
    publikované: 03.06.2008 03:00:53 | autor: em (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014